WC schilderen

De wc schilderen is belangrijk, net als voor de andere ruimtes in huis. Zeker omdat dit vaak een relatief kleine en vochtige ruimte is, deze dient goed te worden beschermd tegen vocht en schimmel. Dit kan eenvoudig worden gedaan door de muren en plafonds van de wc te voorzien van een goede laag verf.

Wc schilderen

Aandachtspunten bij schilderen wc

Het is bij schilderwerk in natte ruimtes zoals de badkamer en de wc van belang om een vocht en schimmelbestendige muurverf te gebruiken. En verder is het (afhankelijk van de zuiging van de muren) ook aan te raden om eerst een voorstrijkmiddel te gebruiken.

Gaatjes en andere oneffenheden kunnen vooraf worden geëgaliseerd door gebruik te maken van een vulmiddel. Zorg ervoor dat deze plekken na droging netjes vlak afgeschuurd worden. En wanneer er gaat worden geschilderd, zorg er dan voor dat alle onderdelen die niet geschilder moeten worden goed afgedekt en afgeplakt zijn met folie en afplaktape.

Het kan leuk zijn om van de wc een opvallende ruimte te maken. Speel met kleuren en patronen. Of kies juist voor natuurlijke tinten, het is natuurlijk maar net wat voor sfeer gewenst is.

WC laten schilderen

Wilt u de vochtige ruimtes zoals de wc en de badkamer liever door een professionele schilder laten schilderen? Dan is het slim om hiervoor wc schilder offertes van diverse schilders te vergelijken. Vergelijk prijs en kwaliteit en kies voor een goede schilder tegen de beste prijs!

Het aanvragen van offertes is eenvoudig, snel en bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Ja vrijwel alle schilders doen ook behangwerken, het verwijderen van behang of opnieuw aanbrengen is dus geen enkel probleem!
Dat is zeker mogelijk. De bij ons aangesloten schilders voeren zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk uit!
Dat verschilt. Voor binnenschilderwerk liggen prijzen zo tussen de €25 en €45 per uur. Voor buitenschilderwerk liggen de prijzen zo tussen de €30 en en €50 per uur. Voor gewoon sauswerk kunt u rekening op prijzen tussen de €8 en €15 per vierkante meter. Vergelijk altijd schilders, zo kunt u eenvoudig besparen!