Toilet schilderen

Het toilet schilderen is net als voor de andere ruimtes in huis ook belangrijk. Het is meestal een kleine en relatief vochtige ruimte en dient daarom goed te worden beschermd tegen vocht en schimmel door de muren en plafonds te voorzien van een goed lik verf.

Toilet schilderen

Aandachtspunten bij schilderen toilet

Het is bij schilderwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer en het toilet belangrijk om een muurverf te gebruiken die schimmelbestendig is. En daarnaast is het, afhankelijk van de zuiging van de muren, ook slim om eerst een voorstrijkmiddel te gebruiken.

Gaten, speleten en andere oneffenheden kunnen van te voren worden geëgaliseerd met een vulmiddel. Zorg ervoor dat deze plekken na droging netjes vlak worden afgeschuurd. En wanneer er geschilderd gaat worden, zorg er dan voor dat alle niet te beschilderen onderdelen goed zijn afgedekt en afgeplakt met folie en afplaktape.

Het kan erg leuk zijn om van de toilet een opvallende ruimte te maken. Speel met kleur of ga voor een opvallend patroon. Of kies juist voor natuurlijke tinten, het is natuurlijk maar net wat voor sfeer gewenst is.

Toilet laten schilderen

Wilt u de vochtige ruimtes zoals het toilet en de badkamer liever door een professionele schilder laten schilderen? Dan is het slim om hiervoor toilet schilder offertes van diverse schilderbedrijven te vergelijken. Door te kijken naar prijs en kwaliteit kan eenvoudig worden bespaard en gekozen worden voor een schilder tegen de beste prijs!

Het aanvragen van offertes is eenvoudig, snel en bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Dat verschilt. Voor binnenschilderwerk liggen prijzen zo tussen de €25 en €45 per uur. Voor buitenschilderwerk liggen de prijzen zo tussen de €30 en en €50 per uur. Voor gewoon sauswerk kunt u rekening op prijzen tussen de €8 en €15 per vierkante meter.
Dat is zeker mogelijk. Onze schilders voeren zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk uit.
Ja de meeste schilders doen ook behangwerken, het verwijderen van behang of opnieuw aanbrengen is dus geen probleem!