Nieuwbouw schilderen

Een nieuwbouw woning schilderen kan een enorme klus zijn. Maar schilderwerk dat nauwkeurig is aangebracht zorgt er wel voor dat een nieuwbouw woning er helemaal netjes afgewerkt uit ziet.

Nieuwbouw schilderen

Voorbereidingen schilderen nieuwbouw

Bij het schilderen van een nieuwbouw woning of appartement zijn een aantal aspecten van belang. Er zal gekozen moeten worden voor een kleur en soort verf. Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen zodat er efficiënt en goed geschilderd kan worden. Op deze manier wordt het beste resultaat bereikt.

Welke kleur?

De kleur waarmee geschilderd gaat worden zal voor een groot deel de sfeer in huis bepalen, het is dus van belang een kleur kiezen die past bij de sfeer die u in een bepaalde ruimte wilt creëren. Zo zien we in de woonkamer vaak wat warmere en knusse tinten, in de keuken en hal wat meer energieke tinten en in de badkamer en slaapkamers kleurtinten die ontspanning en rust uitstralen.

Welke soort verf?

De meest gebruikte verf in nieuwbouw woningen is latex verf. Dit type verf is eenvoudig aan te brengen en daarnaast ook gemakkelijk te mengen in tal van kleuren!

Schuren en afdekken

Het is verder van belang om de muren van de nieuwbouwwoning glad te schuren wanneer er nog oneffenheden op aanwezig zijn. Ook zullen de onderdelen die niet beschilderd dienen te worden afgedekt en afgeplakt moeten worden met folie en afplaktape.

Nieuwbouw laten schilderen

Uw nieuwbouw woning of appartement laten schilderen door een vakkundige schilder? Deze kan dankzij zijn ervaring en kennis zeer efficiënt en nauwkeurig schilderen, zo bent u verzekerd van optimaal resultaat. Het is verstandig om verschillende nieuwbouw schilder offertes te vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo kiest u eenvoudig voor een goede schilder tegen de beste prijs!

Het aanvragen van offertes werkt snel en eenvoudig en is bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Dat is zeker mogelijk. De schildersbedrijven die bij ons zijn aangesloten voeren zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk uit.
Prijzen verschillen nogal. Maar over het algemeen liggen prijzen voor gewoon sauswerk tussen de €8 en €15 per vierkante meter. Voor schilderwerken zoals kozijnen en deuren ligt de prijs zo tussen de €25 en €45 per uur. Vergelijk altijd meerdere schilders, zo vindt u eenvoudig de beste prijs!
Jazeker! Verf spuiten heeft een aantal fijne voordelen zoals de snelheid van het schilderwerk en het verfijnde resultaat!