Woonkamer schilderen: tips & tricks

18/02/2016
Ben je van plan om de woonkamer te gaan schilderen? Lees dan zeker dit artikel vol handige tips en tricks over je huiskamer schilderen. Lees snel verder!
Lees meer!

Schilder ideeën? Laat je inspireren!

27/01/2016
Een keer iets anders dan een 'saaie' effen muur? Ontdek hier schilder ideeën die net even anders dan anders zijn. Klik om verder te lezen!
Lees meer!

Verf over verf schilderen: kan dat?

25/11/2015
Kun je nieuwe verf over oude verf schilderen? Op deze vraag en meer vragen die hier verband mee houden geven we antwoord in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Schilderwerk schuren en schoonmaken

06/11/2015
Voor de perfecte schilderbeurt zal er eerst grondig schoongemaakt en soms geschuurd moeten worden. Waar moet zoal op gelet worden? Ontdek het hier!
Lees meer!

Paars zorgt voor meer activiteit in de slaapkamer!

14/10/2015
Meer bedactiviteit in de slaapkamer? Verf je muren zo snel mogelijk paars! Die kleur blijkt namelijk voor de meeste activiteit in de slaapkamer te zorgen!
Lees meer!

Schilderen? Kies de juiste verf!

23/09/2015
De juiste verf kiezen voor uw schilderkarwei maakt het schilderen gemakkelijker. In dit artikel nemen we de verschillende verven onder de loep. Lees verder!
Lees meer!

Plafond witten, hoe pakt u het aan?

03/09/2015
Het plafond is een belangrijk onderdeel in de basis van een ruimte. Het witte ervan zou dan ook een secuur klusje moeten zijn. Lees hier hoe je het aanpakt!
Lees meer!

Wat doen kleuren voor uw ruimte?

17/08/2015
Door goed kleurgebruik kunt u een ruimte op verschillende manieren laten ogen. In dit artikel bespreken we welke effecten u kunt geven aan uw ruimte.
Lees meer!

Badkamer verven, waar op letten?

03/08/2015
De badkamer verven is lastiger dan op het eerste gezicht lijkt. U moet rekening houden met waterdamp, condensatie en waterspetters. Lees er hier meer over!
Lees meer!