Badkamer schilderen

Het schilderen van de badkamer is belangrijk. Dit is een ruimte waar het over het algemeen vaak erg vochtig zal zijn. Het is daarom van belang om de muren en plafonds te beschermen om zo schimmelvorming te voorkomen.

Badkamer schilderen

Aandachtspunten bij schilderwerk in de badkamer

Er zijn een aantal aspecten van belang wanneer de badkamer geschilderd gaat worden. Het is van belang om een eventuele poederende laag over de ondergrond van de muren en plafonds vast te zetten met een fixeer. Eventueel aanwezige resten loszittende verf dienen te worden verwijderd. Oneffenheden, gaten en spleten kunnen worden hersteld en geëgaliseerd met een vulmiddel.

Het is van belang om voor schilderwerk in de badkamer een badkamermuurverf te gebruiken die schimmelbestendig is. Daarnaast is het afhankelijk van de zuiging van de muren ook verstandig om eventueel een voorstrijkmiddel aan te brengen. Bij het schilderen is het verstandig om alles dat niet beschilderd dient te worden goed af te dekken met folie en afplaktape.

Badkamer laten schilderen

Het schilderen van de badkamer is een precieze klus die op vakkundige wijze uitgevoerd dient te worden om zo kans op intrekkend vocht en schimmel in en op de muren te voorkomen. Veel mensen laten schilderwerk in de badkamer dan ook over tot een professionele schilder. Deze werkt door zijn ervaring en kennis zeer efficiënt en weet ook exact hoe te schilderen in een vochtige ruimte als de badkamer.

Wanneer u graag een schilder wilt inschakelen voor het schilderen van uw badkamer, dan raden we u aan om hiervoor meerdere badkamer schilder offertes te vergelijken. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit kiest u eenvoudig voor een goede schilder tegen de beste prijs!

Het aanvragen van offertes werkt zeer eenvoudig en snel en is bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

In de badkamer is het van belang om te schilderen met een verf die schimmelbestendig is, omdat dit een relatief vochtige ruimte is.
Jazeker. Schildersbedrijven die bij ons zijn aangesloten voeren zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk uit.
Prijzen kunnen nogal verschillen. Over het algemeen liggen prijzen voor binnenschilderwerk tussen de €25 en €45 per uur. Voor gewoon sauswerk kan worden gerekend op een prijs tussen de €8 en €15 per vierkante meter. Vergelijk altijd prijzen van meerdere schilders, zo kunt u namelijk gemakkelijk besparen!